Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (3.27 secunde)
Marean spune bancuri cu Geoana si Vantu Liderul PSD Bucuresti le-a spus marti membrilor Consiliului organizatiei un banc despre vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vantu:
Ponta si-a asumat greselile facute in campania electorala in timp ce era purtatorul de cuvant al candidatului PSD Mircea Geoana pentru prezidentiale, dar nu si-a asumat si vizita nocturna a candidatului partidului la Sorin Ovidiu Vantu. "Niciodata nu imi voi asuma acea vizita la Sorin Ovidiu Vantu.
• Despre ministrii Sanatatii, Daniela Bartos, Ovidiu Branzan si Mircea Beurean nu se mai aude nimic, de ani de zile. • Ovidiu Musetescu a murit la fel de marginalizat, iar ministrul Turismului, Dan Matei Agathon, a parasit, de mult partidul, in favoarea mediului de afaceri.
'Presedintele Traian Basescu a pregatit acest "proces-spectacol bolsevic" al afaceristului Sorin Ovidiu Vantu pentru momentul iesirii din acalmia verii, moment in care PDL se afla in degringolada si intr-un continuu picaj in sondajele de opinie, pentru a distrage atentia romanilor de la gravele derapaje ale Cabinetului Boc, sustine analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Din punct de vedere politic, Sorin Ovidiu Vintu ar trebui sa ramana in arest, apreciaza presedintele PSD, Victor Ponta.
Premierul ii acuza pe oamenii de afaceri Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu ca s-au aliat cu Crin Antonescu si Victor Ponta pentru a-l suspenda pe seful statului.
La intalnirea cancelarului german cu reprezentantii minoritatii germane vor participa si episcopul Bisericii Evanghelice din Sibiu, Christoph Klein, precum si deputatul Ovidiu Gant.
Pe de alta parte, presedintele Comisiei, Ovidiu Marian (PDL), a sustinut ca nu exista riscuri daca ratificarea a fost respinsa in comisie.
Pe de alta parte, presedintele Comisiei, Ovidiu Marian (PDL), a sustinut ca nu exista riscuri daca ratificarea a fost respinsa in comisie.
In epistola, Geoana a fost acuzat la randul sau ca minte in legatura cu vizita la Sorin Ovidiu Vantu, semnatarii acreditand ideea ca la acel episod a fost prezent si jurnalistul Robert Turcescu, caruia i s-a solicitat sa spuna adevarul despre vizita lui Geoana.
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Presedintele organizatiei PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, ca nu-l intereseaza discutiile purtate de cei din conducerea partidului referitoare la o eventuala masura impotriva presedintelui Senatului, Mircea Geoana, dupa ce acesta a dat explicatii publice cu privire la vizita sa la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, inaintea alegerilor prezidentiale.
Senatorul PNL Mario-Ovidiu Oprea este initiatorul unei propuneri legislative pentru modificarea si completarea Legii nr.339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope (L137/2011). ... Consiliul Legislativ a avizat pozitiv propunerea senatorului Mario-Ovidiu Oprea.
Surse parlamentare spun ca PDL are de ales intre Doinel Dinuica, Universitatea Spiru Haret, si Ovidiu Horea Maican, Fundatia Freedom House. ... Ovidiu Horea Maican, Fundatia Freedom House.
Un capitol special a fost dedicat de cei de la Institutul "Ovidiu Sincai" proiectului comasarii alegerilor. ... Cred ca abordarea Institutului 'Ovidiu Sincai' este una unilaterala, daca nu cumva una absolut unilaterala.
un fost secretar de stat la Ministerul Justitiei - Ovidiu Putura, acuzat de dare de mita si trafic de influenta. ... - A fost retinut si fostul secretar de stat de la Justitie, Ovidiu Putura.
“In contextul unei cresteri a productiei de vin la sase milioane de hectolitri in acest an, comparativ cu 5,4 milioane de hectolitri in 2003, cifra de afaceri totala a sectorului in 2004 se cifreaza la aproximativ 300 de milioane de dolari“, a precizat Ovidiu Gheorghe, directorul general al Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV).
Cei peste 300 de participanti s-au intrecut sa-si prezinte produsele in standurile amenajeze la complexurile Perla, Dacia, Select, Parc, Ovidiu, Victoria si Cleopatra. ... Amatorii de confectii textile se pot indrepta spre complexurile Cleopatra, Select, Parc, Dacia si Ovidiu.
In cadrul manifestatiei au fost prezenti si liderii sindicali Bogdan Hossu, Marius Petcu si Ovidiu Jurca.
google-analytics.com